hits

Outfits

FREDAG I SOLEN

//Jeans-hm, Bluse-GinaTricot, Skinnjakke-Acne, Solbriller Komono, Sandaler-hm conscious exclusive//

Det er ubeskrivelig deilig med det varme været vi har hatt de siste dagene, og i dag dristet jeg meg til og med til å ta på sandaler. Som forøvrig er verdens fineste fra H&M Conscious Exclusive Collection. Det ble også årets første softis sammen med vakre Emilie, som har begynt å blogge hos oss på Side2. Det er veldig gøy. Hvis dere ikke allerede har sett bloggen hennes, sjekk den ut HER!

God fredag!

Xx

 

SLIK FÅR DU STILEN

inneholder affiliate-linker// Skjerf fra Marc Jacobs HER - Sko fra Shoe the bear HER - Øredobber fra Melissa Joy Manning HER - Jeans fra hm HER - Vest fra set HER - Veske fra Iittala HER  - Bluse fra Zalando Essentials HER //

 

Dette antrekket hadde jeg på meg forrige uke, og var perfekt i forhold til værforholdene nå for tiden. Uansett hvor mye jeg ønsker at våren er her, så er det fremdeles ganske så kaldt på morgenen. Dette antrekket passer perfekt til en bytur på lørdag eller en dag på jobb(hvertfal for min del).

Ha en fin torsdag!

Xx

 

SLIK KAN DU ENKELT PIFFE OPP ANTREKKETOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 

//Jeans-H&M, Topp-COS, Jakke-Nowhere, Veske-Iittala, Sko-Zara//

Jeg er en stor tilhenger av enkle og minimalistiske antrekk, men da er det også viktig å legge til noen detaljer som gjør det mer levende. Jeg har fått en liten dille på tørkler i halsen, og det røde jeg har på meg her er perfekt. 

Ha en fin mandag! 

Xx 

PYSJAMAS PÅ JOBB

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg elsker trenden å gå med pysjamas til hverdags, og har nettopp kjøpt inn denne fra Gina Tricot. Et perfekt alternativ på budsjett som ser eksklusiv ut.
HER kan du sjekke ut saken jeg skrev om trenden på Side2. Man kan både style den til hverdags med noen kule jeans og sneakers og til fest med et par sorte skinnyjeans og pumps.

Nå skal jeg hjem å pakke til Paris, og kanskje denne blir med meg til den franske hovedstaden.

Xx 

DET PERFEKTE HVERDAGSANTREKKET


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
//Sko-Zara, Jeans-Levis, Topp-Cos, Jakke-H&M, smykke-JaneKønig//

Elsker mine nye sko fra Zara i ekte skinn. Et skikkelig kupp! Så bra at nesten alle i S2Mote-redaksjonen har fått seg de samme.

Jeg styler de med et par oppklipte jeans og en hvit overdel. Et perfekt hverdagsantrekk til jobb som er passe formelt og samtidig kult. Sleng på en skinnjakke og du er klar for å møte en venninne til et glass vin.

Xx

 

 

15.01.16
Lånte kjærestens skjorte i dag, og i kombinasjon med en kortermet ullgenser så blir det en kul og annerledes tvist på antrekket. Det er jo nesten umulig å kle seg til denne kulden vi har nå, men lag på lag fungerer alltid. 

I kveld er det Vixen blog awards som jeg skal på med mine fine kolleger i Side2. Har absolutt ingen anelse hva jeg kommer til å ende opp med å ha på meg, så det kan bli spennende. Men satser på en fin kveld med hyggelige folk. 

Ha en fin helg! 

 

Xx 

OVERSIZED

//Jakke-Cos, Bukse-Zara, Skjorte-FilippaK, Solbriller-Komono, Veske-, Sko-Bianco//

 

Er så glad i denne jakken fra Cos, liker at den er såpass oversized. 

Nå har bloggen min også kommet seg under Side2mote, så den kommer til å bli mer hyppig oppdatert fremover. Om dere har noen ønsker om innhold så er det bare å rope ut. 

Xx 

MY WEDNESDAY//Jakke-Acne, Genser-Ganni, Skjørt-Zara, Bag-Iittala, Sko-Nelly//

Dette hadde jeg på meg på jobb i dag. En smule kaldt i høstlige 8 grader, men jeg nyter å gå med bare ben så lenge jeg kan før strømpene må på. 
Har hatt en dille på midi-skjørt i over et år nå, og det ser ikke ut som om det kommer til å gi seg med det første. Det er så lett å style opp og ned, fest og hverdag. 

 

 

Xx

Oslo Runway

// Jakke-MoodsofNorway, Skjørt-Zara, Briller-Komono //

Opplegget hittil er veldig bra og favoritten så langt er Christina Ledang, med nydelige silhuetter og materialer.

Neste og siste show er Epilogue by Eva Emanuelsen. 

Xx 

All black

Nå er jeg såpass klar for høsten at jeg nesten glemmer at det er meldt over 20 grader og sol hele denne uken.

Blir hvertfal deilig når jeg skal på Øya på fredag, så slipper jeg å dra frem ull og regnjakke. 

 

// Bukse-H&M, Jakke-Mango, Briller-Komono, Sokker-&otherstories //

Xx 

SOMMER

//Hatt-Rag&Bone, Håndkle-Toteme, Solbriller-Komono, Solspray-Clarins, Sandaler-NewLook//

 

Drømmer om lange strender, solnedgang og late dager i sola.

Xx 

TORSDAG PÅ JOBBJobber med et superspennende prosjekt på jobb om dagen, så selvom det er sommer og ferie så er det veldig gøy å komme på jobb.

I dag har Line og jeg hatt kurs hele dagen, så vi måtte en tur ut i lunchen for å ta noen bilder og få litt luft. Blir så inspirert av å lære nye ting! 

Xx 

 

SYKKELDILLA


  
Selvom (nesten) alle er på ferie til varmere strøk disse ukene, så klarer jeg å nyte Oslo til det fulle. Selvom jeg jobber, så utnytter jeg ettermiddagene og kveldene til å være med venner, spise god mat og drikke rose.

Om en uke har jeg også ferie og det gleder jeg meg såå mye til! 


Xx