hits

mote

H&M STUDIO AW16

//Foto: hm og personlig//

I går var jeg en tur innom h&m showroomet for å sniktitte litt på studiokolleksjonen som kommer til høsten. DEN ER SÅ FIN!!

Noe av inspirasjonen bak kolleksjonen er svensk folklore og sterke kvinner.

Xx

 

 

CELINE PRE-FALL 16

//Foto: Vogue Runway//

Skal ikke legge sjul på at Celine er et av mine absolutt favorittmerker, og pre-fall 16 kolleksjonen er ikke et unntak. Phoebe Philo er fantastisk!

 

Xx

29.04.16

Min fine nye skjorte jeg kjøpte i København på &otherstories. ELSKER den butikken der, og prøver alltid å ta turen innom når jeg er i utlandet. De har så mye kult til en ok pris!


Xx

HUGO BOSS I KØBENHAVN

På tirsdag var jeg i København sammen med Hugo Boss for å se på deres AW16 kolleksjoner. Så mye fint, fine farger og materialer. Dro sammen med Merete fra Presskontakterna, Celine fra Envelope, Daniel fra Side3 og Aleksandra fra Finansavisen. En super tur med mye inspirasjon!

Til lunch var vi på en restaurant som heter Orangeriet som jeg virkelig anbefaler neste gang du er i København. En vakker vinterhage med utsikt til parken og nydelig mat!
 

Xx

 

PLAY

For en fin helg hjemme i fjorden. Har kost meg med familie og venner. Nå er det tilbake til Oslo for bypåske!

Xx

DETNYE

Foto: Ida Bjørvik

Her ser dere bildene fra reportasjen i Detnye denne måneden.

Nå er jeg en helgetur hjemme i Sandefjord før jeg skal tilbake til Oslo. Gleder meg til bypåske pluss en hyttetur neste helt! Xx

BARE PHILOSOPHY X STELLA MCCARTNEY

Var på visning av Stella McCartney sitt fine fine undertøy på Bare Philophy forrige uke. Hvis du ikke allerede har vært der så burde du sjekke ut verdens beste undertøysbutikk som ligger på Steen&Strøm. De har så god service og veldig mange fine merker!

Xx

 

 

S2 vol 2

Dere MÅ sjekke ut den nyeste utgaven av S2 HER, den er helt super. Veldig gøy å være en del av det supre teamet som har laget denne!

Les den, del den og kos dere!

Xx 

Mulberry FW16
 


//Foto: Vogue Runway//

 

Jeg elsker den nye kolleksjonen fra Mulberry som ble vist under London Fashionweek i går. Det var designeren Johnny Coca sin første kolleksjon for merket, som tidligere har vært Accessories designer for Celine. Bravo!

Xx

 

  

W Magazine

Adam Katz Sindig som er streetstylefotografen bak Le21eme var i Norge under Oslo Runway denne uken. Her ser dere bildene han knipset av oss i Side2mote til W Magazine.

Xx

 

SNAPS FRA OSLO RNW

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer er et par snapshots fra Oslo Runway. Det er gøy at norske designere får en så profesjonell arena å vise frem sine kolleksjoner på.

I kveld er det Iben visning, så dere får bilder og updates derfra i morgen.

Xx

Oslo Runway dag 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dag en av Oslo Runway er over, og jeg sitter igjen med mye inntrykk. Mine favorittvisninger var Veronica B. Vallenes og Bytimo. Vallenes viste en minimalistisk og feminin kolleksjon med kule draperingsdetaljer, mens hos Bytimo var det 70-tallsbonansa.

I morgen skal jeg på shoot hele dagen, så får dessverre ikke vært med på dag 2, men skal hvertfal prøve å få med meg FWSS på slutten av dagen.


ØVERST PÅ ØNSKELISTEN

Jeg er helt obsessed med BOYY bagene, og helst i denne Rifle Green fargen. Den er akkurat passe klassisk med en liten tvist. Det blir nok mitt neste veskekjøp, og det er såvidt jeg klarer å vente. 

Xx 

26.01.16

 Endelig begynner det å bli litt lysere ute, noe som er helt fantastisk deilig. Men fremdeles er det for mørkt når jeg kommer hjem fra jobb til å ta noe som helst av bilder ute. Åhh, som jeg gleder meg til vår, varmere temperatur og tørre fortau. I morgen skal jeg være med på en spennende shoot som dere skal få se om ikke alt for lenge, gleder meg. Så nå må jeg fikse en del før den tid. Ha en super dag!

 

Xx 

16.01.16


 
I går var det Vixen Blog Awards, og det var jo veldig gøy at Sophie Elise stakk av med de to gjeveste prisene: årets blogger og folkets favoritt. Før prisutdelingen var jeg hos Siste Mohikaner for å fikse hår, sprang hjem for å skifte også dro vi til Hotel Continental. Supert opplegg og fine folk! 

I dag er det noe helt annet på programmet, nemlig at vi skal ned til Larvik og kose oss på Farris Bad. Det kommer til å bli så deilig etter en hektisk uke. 

Ha en fin lørdag! 

Xx

 

WISHLIST//Sko-JeffreyCampbell, Skjorte-TommyHilfiger, Topp-Oasis, Bag-Loewe, Jakke-Marni//

 

Den vesken fra Loewe er drømmen akkurat nå! 

Xx 

12.01.2016


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

//Overalls og jakke-H&M, Sko og genser-Zara, Smykke-JaneKønig//

 

Har hatt en super start på 2016 med mye spennende og nytt på jobb, det er jo alltid deilig med litt blanke ark og et nytt år. Har mye inspirasjon og motivasjon til å være kreativ og finne på litt nye og spennende ting. Har dere forresten fått med dere at Side3 satser på herremote. Sjekk ut siden her: www.side3.no/stiltips 

 

Xx 

WHITE SHIRTS


//Bilder-Pinterest//

Jeg har fått en dille på hvite skjorter og topper i alle former og fasonger. Det går til alt, men jeg vil helst kombinere det med midi-skjørt og jeans. 

 

Xx

Casual på jobb//Genser-Isabel Marant, Sko-Gianvito Rossi, Jakke-SamsøeSamsøe, Bukse-Acne, Skjorte-Mango//

 

Dette er det jeg har lyst til å gå med på jobb for tiden. 

Xx

 

16.12.1516. desember allerede. Tiden går så fort! 

Når mørket setter inn så går jeg også for de mørke fargene i garderoben.
Prøver å lysne opp med noen hvite plagg, men helst vil jeg gå i sort og mørkeblått hver dag, og helst i ull. 

Xx

11.12.15
//Topp-Weekday, Ullgenser-&otherstories, Smykke-JaneKønig//

Har fått en dille på å bruke tynne topper med stropper over ulike plagg som ullgensere, skjorter og t-skjorter.
Superenkel måte å gjøre et enkelt antrekk litt mer spennende! 

Xx

01.12.15//Pysj-OliviaVonHalle, Sokker-Falke, Lys-TomDixon, Neglelakk-Essie, undertøysett-LaPerla// 

Desember er en måned som inneholder mye kos og da er det ekstra hyggelig å investere litt ekstra i plagg du bruker hjemme.

En deilig silkepysj er perfekt i julen sammen med noen varme ullsokker. 

Tenn et duftlys og la juleroen senke seg

Xx 

 

23.11.15


Noen bilder fra Storheil Agency fra presseuken. Er helt forelsket i alt fra Jane Kønig, helt klart mitt favoritt-smykkemerke. Neglelakken på det øverste bilde er fra YSL og har den perfekte fargen for høsten/vinteren. 

Xx 

 

S2


 

Dere må sjekke ut det nye digitale motemagasinet til side2, S2. Det har blitt veldig mange sene kvelder og mye jobbing, men nå er det endelig her. 

Håper du liker det, og kom gjerne med tilbakemeldinger. 

 

TRYKK PÅ BILDE FOR Å KOMME TIL MAGASINET! 

 

Xx 

 

Eurosko X Celine Aagaard


Startet dagen med en deilig frokost sammen med Eurosko på Godt Brød.

De har et samarbeid med Celine Aagaard der hun har plukket ut sine favoritter til partysesongen. 

Xx 

 

PÅ JOBB// Skjørt- ByMaleneBirger, Genser-DianeVonFurstenberg, Veske-Zagliani, Sko-GianvitoRossi, Øyenskygge-Chanel, Leppestift-Lancome, Øredobber-RiverIsland //

 

Et perfekt jobbantrekk nå på høsten! 

Xx 

DEILIGE HØST


Et gammelt bilde fra New York. Det er kanskje om høsten jeg savner denne byen mest. Da er den så vakker og fin og inspirerende! 

Men Oslo vokser på meg, og jeg gleder meg til bladene skifter farge her i hovedstaden. 

Xx 

Johnny Love

Da var Oslo Runway i full sving, og først ut var Bytimo og Johnny Love. På bildene over ser du noen snaps fra visningen til Johnny Love.

Det er totalt 4 visninger, så det bli spennende å se hvordan de siste blir. 

Følg med på Instagram for hyppige oppdateringer: @elinevarmo @side2mote 

Xx 

By Malene BirgerEn av mine favoritter under moteuken i København var Malene Birger. Kule snitt og materialer, pluss at jeg elsker skoene og resten av stylingen. 

Xx