hits

oktober 2015

OVERSIZED

//Jakke-Cos, Bukse-Zara, Skjorte-FilippaK, Solbriller-Komono, Veske-, Sko-Bianco//

 

Er så glad i denne jakken fra Cos, liker at den er såpass oversized. 

Nå har bloggen min også kommet seg under Side2mote, så den kommer til å bli mer hyppig oppdatert fremover. Om dere har noen ønsker om innhold så er det bare å rope ut. 

Xx 

EN NY OG EN GAMMEL FAVORITT

Vil tipse om noen favoritter innen hudpleie.

Ansiktssprayen fra Caudalie har vært en favoritt i mange år, er alltid med på reiser og står som fast inventar på kontorpulten min på jobb.
Den er så deilig, forfriskende og fuktighetsgivende. Du får de både i reisestørrelse og i en større flaske. Kan blant annet kjøpes på net-a-porter. 

En ny favoritt er denne saken fra Clarisonic.
Har hørt så mye positivt om den, så det var veldig spennende å se om den var så bra folk skulle ha det til.
Har brukt den i underkant av en uke og jeg merker allerede en forskjell. Huden blir utrolig deilig og myk da den får opp
blodsirkulasjonen og renser i dybden. Kan kjøpes hos Kicks. 
Anbefales! 

Xx 

 

MY WEDNESDAY//Jakke-Acne, Genser-Ganni, Skjørt-Zara, Bag-Iittala, Sko-Nelly//

Dette hadde jeg på meg på jobb i dag. En smule kaldt i høstlige 8 grader, men jeg nyter å gå med bare ben så lenge jeg kan før strømpene må på. 
Har hatt en dille på midi-skjørt i over et år nå, og det ser ikke ut som om det kommer til å gi seg med det første. Det er så lett å style opp og ned, fest og hverdag. 

 

 

Xx

PÅ JOBB// Skjørt- ByMaleneBirger, Genser-DianeVonFurstenberg, Veske-Zagliani, Sko-GianvitoRossi, Øyenskygge-Chanel, Leppestift-Lancome, Øredobber-RiverIsland //

 

Et perfekt jobbantrekk nå på høsten! 

Xx