hits

mars 2016

SLIK FÅR DU STILEN

inneholder affiliate-linker// Skjerf fra Marc Jacobs HER - Sko fra Shoe the bear HER - Øredobber fra Melissa Joy Manning HER - Jeans fra hm HER - Vest fra set HER - Veske fra Iittala HER  - Bluse fra Zalando Essentials HER //

 

Dette antrekket hadde jeg på meg forrige uke, og var perfekt i forhold til værforholdene nå for tiden. Uansett hvor mye jeg ønsker at våren er her, så er det fremdeles ganske så kaldt på morgenen. Dette antrekket passer perfekt til en bytur på lørdag eller en dag på jobb(hvertfal for min del).

Ha en fin torsdag!

Xx

 

SKJØNNHETSFAVORITTER

Har testet ut to nye produkter som jeg har falt pladask for.

 

Først og fremst må jeg nevne denne silkeputen fra Melly Moon. Ikke bare er den fin, men den er også fantastisk deilig å sove på. Den skal være mye snillere mot hud og hår enn et vanlig bomullstrekk. Man får ikke sovemerker og tar ikke bort fuktigheten i huden din. Anbefales!

 

Det andre produktet er denne blå lille tingen fra Foreo. Du kan bruke hvilket som helst renseprodukt til den og den kan brukes i dusjen. Renser huden grunding og forebygger rynker. I tillegg tar den seg godt ut på badehyllen.

 

Xx

SLIK KAN DU ENKELT PIFFE OPP ANTREKKETOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 

//Jeans-H&M, Topp-COS, Jakke-Nowhere, Veske-Iittala, Sko-Zara//

Jeg er en stor tilhenger av enkle og minimalistiske antrekk, men da er det også viktig å legge til noen detaljer som gjør det mer levende. Jeg har fått en liten dille på tørkler i halsen, og det røde jeg har på meg her er perfekt. 

Ha en fin mandag! 

Xx 

PLAY

For en fin helg hjemme i fjorden. Har kost meg med familie og venner. Nå er det tilbake til Oslo for bypåske!

Xx

SNAPS FRA PARIS

Hadde en fantastisk tur til Paris denne uken for å se på den nye Conscious Exclusive kolleksjonen til H&M. Det var en fantastisk kolleksjon som var laget av gjenvinnbare materialer. Vi fikk intervjue både Anna Gedda som er sustainable manager i hm og Ann-Sofie Johansson som er creative advisor. For noen damer!

Det var en utrolig inspirerende tur. Jeg elsker Paris!

 

Xx

DETNYE

Foto: Ida Bjørvik

Her ser dere bildene fra reportasjen i Detnye denne måneden.

Nå er jeg en helgetur hjemme i Sandefjord før jeg skal tilbake til Oslo. Gleder meg til bypåske pluss en hyttetur neste helt! Xx

PYSJAMAS PÅ JOBB

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg elsker trenden å gå med pysjamas til hverdags, og har nettopp kjøpt inn denne fra Gina Tricot. Et perfekt alternativ på budsjett som ser eksklusiv ut.
HER kan du sjekke ut saken jeg skrev om trenden på Side2. Man kan både style den til hverdags med noen kule jeans og sneakers og til fest med et par sorte skinnyjeans og pumps.

Nå skal jeg hjem å pakke til Paris, og kanskje denne blir med meg til den franske hovedstaden.

Xx