hits

februar 2016

BARE PHILOSOPHY X STELLA MCCARTNEY

Var på visning av Stella McCartney sitt fine fine undertøy på Bare Philophy forrige uke. Hvis du ikke allerede har vært der så burde du sjekke ut verdens beste undertøysbutikk som ligger på Steen&Strøm. De har så god service og veldig mange fine merker!

Xx

 

 

S2 vol 2

Dere MÅ sjekke ut den nyeste utgaven av S2 HER, den er helt super. Veldig gøy å være en del av det supre teamet som har laget denne!

Les den, del den og kos dere!

Xx 

Mulberry FW16
 


//Foto: Vogue Runway//

 

Jeg elsker den nye kolleksjonen fra Mulberry som ble vist under London Fashionweek i går. Det var designeren Johnny Coca sin første kolleksjon for merket, som tidligere har vært Accessories designer for Celine. Bravo!

Xx

 

  

DET PERFEKTE HVERDAGSANTREKKET


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
//Sko-Zara, Jeans-Levis, Topp-Cos, Jakke-H&M, smykke-JaneKønig//

Elsker mine nye sko fra Zara i ekte skinn. Et skikkelig kupp! Så bra at nesten alle i S2Mote-redaksjonen har fått seg de samme.

Jeg styler de med et par oppklipte jeans og en hvit overdel. Et perfekt hverdagsantrekk til jobb som er passe formelt og samtidig kult. Sleng på en skinnjakke og du er klar for å møte en venninne til et glass vin.

Xx

 

 

W Magazine

Adam Katz Sindig som er streetstylefotografen bak Le21eme var i Norge under Oslo Runway denne uken. Her ser dere bildene han knipset av oss i Side2mote til W Magazine.

Xx

 

SNAPS FRA OSLO RNW

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer er et par snapshots fra Oslo Runway. Det er gøy at norske designere får en så profesjonell arena å vise frem sine kolleksjoner på.

I kveld er det Iben visning, så dere får bilder og updates derfra i morgen.

Xx

Oslo Runway dag 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dag en av Oslo Runway er over, og jeg sitter igjen med mye inntrykk. Mine favorittvisninger var Veronica B. Vallenes og Bytimo. Vallenes viste en minimalistisk og feminin kolleksjon med kule draperingsdetaljer, mens hos Bytimo var det 70-tallsbonansa.

I morgen skal jeg på shoot hele dagen, så får dessverre ikke vært med på dag 2, men skal hvertfal prøve å få med meg FWSS på slutten av dagen.


ØVERST PÅ ØNSKELISTEN

Jeg er helt obsessed med BOYY bagene, og helst i denne Rifle Green fargen. Den er akkurat passe klassisk med en liten tvist. Det blir nok mitt neste veskekjøp, og det er såvidt jeg klarer å vente. 

Xx