hits

januar 2016

30.01.16

I går hadde jeg noen fine jenter på besøk i garderoben min for å ta bilder. Tror det ble veldig bra, så får dere se resultatet om litt.

Hvor fin er ikke den jakken fra 2ndday forresten? Ble heelt forelsket når jeg så den i showroomet.

I dag derimot har jeg tatt det helt med ro, gått gjennom garderoben og fått orden i alle sakene mine. Det er så deilig å ha en liten vårrengjøring. Nå skal jeg ut å kjøpe noen fine blomster og ferskt brød. Ha en fin lørdag!

Xx

26.01.16

 Endelig begynner det å bli litt lysere ute, noe som er helt fantastisk deilig. Men fremdeles er det for mørkt når jeg kommer hjem fra jobb til å ta noe som helst av bilder ute. Åhh, som jeg gleder meg til vår, varmere temperatur og tørre fortau. I morgen skal jeg være med på en spennende shoot som dere skal få se om ikke alt for lenge, gleder meg. Så nå må jeg fikse en del før den tid. Ha en super dag!

 

Xx 

UKENS ANBEFALING TIL GUTTA

Nå har dere gutter endelig (forhåpentligvis) innsett at det er veldig viktig å ta vare på huden deres. Selvom kanskje ikke alle har badehyllen full av ulike produkter, så er det lurt å ha en god fuktighetskrem.

Denne kremen fra Bulldog lukter så godt og er veldig lett på huden. Virker ikke tyngende eller fettete når du påfører og trekker seg raskt inn. Perfekt hvis du ikke har lyst til å legge alt for mye penger inn i en krem, men allikevel få et godt produkt. Du kan blant annet kjøpe den HER

Ps.. Den er såpass god at jeg har begynt å bruke den selv!

Xx

21.01.16


 

Før Vixen Blog Award dro jeg med Line til SisteMohikaner frisørsalong og fikset håret. Så deilig å bli stelt litt med og bli fin og fresh til eventet. 

 

Xx

18.01.16

//genser-uniqlo, sko-moonboot, briller-rayban, bukse-kjus//

 

Nå er det vinter for alvor og hva er vel bedre enn å dra opp på hytta og kose seg foran peisen etter en deilig skitur. Spise god mat, drikke deilig rødvin og ha gode samtaler. Dette er det jeg vil ha på meg på fjellet!

 

Xx

17.01.16

Har hatt en helt fantastisk helg på Farris Bad med kos fra ende til annen. Deilige behandlinger, god mat og drikke, og total avslapning.

 

Håper dere har hatt en fin helg!

 

Xx

16.01.16


 
I går var det Vixen Blog Awards, og det var jo veldig gøy at Sophie Elise stakk av med de to gjeveste prisene: årets blogger og folkets favoritt. Før prisutdelingen var jeg hos Siste Mohikaner for å fikse hår, sprang hjem for å skifte også dro vi til Hotel Continental. Supert opplegg og fine folk! 

I dag er det noe helt annet på programmet, nemlig at vi skal ned til Larvik og kose oss på Farris Bad. Det kommer til å bli så deilig etter en hektisk uke. 

Ha en fin lørdag! 

Xx

 

15.01.16
Lånte kjærestens skjorte i dag, og i kombinasjon med en kortermet ullgenser så blir det en kul og annerledes tvist på antrekket. Det er jo nesten umulig å kle seg til denne kulden vi har nå, men lag på lag fungerer alltid. 

I kveld er det Vixen blog awards som jeg skal på med mine fine kolleger i Side2. Har absolutt ingen anelse hva jeg kommer til å ende opp med å ha på meg, så det kan bli spennende. Men satser på en fin kveld med hyggelige folk. 

Ha en fin helg! 

 

Xx 

TIL GUTTA

Jeg synes det er så gøy at vi endelig har lansert den nye seksjonen på Side3; S3Stiltips. Håper dere finner siden inspirerende og informativ, noe jeg absolutt tror dere gjør. I den anledning kommer jeg til å blogge litt om herremote fra et kvinneperspektiv. Hva jeg synes gutter burde kle seg i, hva dere absolutt ikke burde gå i, og generelle tips og triks. 

 

Håper dere kommer til å like det! 

XxWISHLIST//Sko-JeffreyCampbell, Skjorte-TommyHilfiger, Topp-Oasis, Bag-Loewe, Jakke-Marni//

 

Den vesken fra Loewe er drømmen akkurat nå! 

Xx 

12.01.2016


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

//Overalls og jakke-H&M, Sko og genser-Zara, Smykke-JaneKønig//

 

Har hatt en super start på 2016 med mye spennende og nytt på jobb, det er jo alltid deilig med litt blanke ark og et nytt år. Har mye inspirasjon og motivasjon til å være kreativ og finne på litt nye og spennende ting. Har dere forresten fått med dere at Side3 satser på herremote. Sjekk ut siden her: www.side3.no/stiltips 

 

Xx 

WHITE SHIRTS


//Bilder-Pinterest//

Jeg har fått en dille på hvite skjorter og topper i alle former og fasonger. Det går til alt, men jeg vil helst kombinere det med midi-skjørt og jeans. 

 

Xx

Casual på jobb//Genser-Isabel Marant, Sko-Gianvito Rossi, Jakke-SamsøeSamsøe, Bukse-Acne, Skjorte-Mango//

 

Dette er det jeg har lyst til å gå med på jobb for tiden. 

Xx