hits

Blogg

SKJØNNHETSFAVORITTER

Har testet ut to nye produkter som jeg har falt pladask for.

 

Først og fremst må jeg nevne denne silkeputen fra Melly Moon. Ikke bare er den fin, men den er også fantastisk deilig å sove på. Den skal være mye snillere mot hud og hår enn et vanlig bomullstrekk. Man får ikke sovemerker og tar ikke bort fuktigheten i huden din. Anbefales!

 

Det andre produktet er denne blå lille tingen fra Foreo. Du kan bruke hvilket som helst renseprodukt til den og den kan brukes i dusjen. Renser huden grunding og forebygger rynker. I tillegg tar den seg godt ut på badehyllen.

 

Xx

30.01.16

I går hadde jeg noen fine jenter på besøk i garderoben min for å ta bilder. Tror det ble veldig bra, så får dere se resultatet om litt.

Hvor fin er ikke den jakken fra 2ndday forresten? Ble heelt forelsket når jeg så den i showroomet.

I dag derimot har jeg tatt det helt med ro, gått gjennom garderoben og fått orden i alle sakene mine. Det er så deilig å ha en liten vårrengjøring. Nå skal jeg ut å kjøpe noen fine blomster og ferskt brød. Ha en fin lørdag!

Xx

18.01.16

//genser-uniqlo, sko-moonboot, briller-rayban, bukse-kjus//

 

Nå er det vinter for alvor og hva er vel bedre enn å dra opp på hytta og kose seg foran peisen etter en deilig skitur. Spise god mat, drikke deilig rødvin og ha gode samtaler. Dette er det jeg vil ha på meg på fjellet!

 

Xx

17.01.16

Har hatt en helt fantastisk helg på Farris Bad med kos fra ende til annen. Deilige behandlinger, god mat og drikke, og total avslapning.

 

Håper dere har hatt en fin helg!

 

Xx

B&W

//Bilder fra et Gina Tricot event tidligere denne våren//

Nå står høsten for tur og det skal bli supert å innta høstgarderoben. Deilige strikk, 70-talls inspirerte plagg, skinn og boots. 

Xx

 

KØBENHAVN

 

Dro ned til København på mandag etter jobb og feiret bursdagen min der på tirsdag.

Hadde en helt super tur med mye god mat, drikke og godt selskap. Vi leide sykler og cruiset rundt i de forskjellige bydelene hele tirsdagen.
Kan virkelig anbefale alle som skal til København å benytte seg av sykkeltilbudet da man får sett mye mer og opplevd byen på en litt annen måte.
Tilbake på jobb nå, men det var fantastisk deilig å rømme Oslo for et par dager. 

På tirsdag var vi å spiste middag på Mother som ligger i Kødbyen. Fantastisk god pizza! 

Xx 

SOMMERHELG

Sommer i Norge er så deilig! 

I dag blir det også en tur til København, noe som skal bli helt supert. Skal selvfølgelig ha med kamera og ta masse bilder. 

Ha en super mandag.

Xx 

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen